Autoroutes

De Auvergne kun je pas goed ontdekken met een échte landkaart, dus zet je GPS uit en pak een van onze regiokaarten en volg de vele groene landweggetjes door de streek les Pays des Combrailles.

Met onze uitgezette autoroutes kom je op de meest mooie plekjes. Iedere dag een andere autoroute in combinatie met een bezoek aan de regionale streekmarkt en diverse bezienswaardigheden.

Neem uw picknickspullen, lunchpakket en wandelschoenen mee en geniet van alle kleine weggetjes, mooie middeleeuwse dorpjes, meren, rivieren en prachtige vergezichten.

Bekijk hier onze autoroute naar montlucon

De route gaat via het kuurdorp Néris les Bains naar de stad Montluçon. Deze middelgrote stad heeft een oude Middeleeuwse stadskern. In het centrum van de stad staat het Château des Ducs de Bourbon. Vanaf Montluçon kun je een prachtige autoroute terugrijden via de Gorges du Cher. Onderweg kun je overal stoppen voor een wandeling door bossen en dalen en langs de rivier de Cher.

Wijnroute naar Saint PourçainOp jacht naar een paar lekker flessen wijn? Bezoek de diverse wijnboeren rond de wijnstreek van Saint Pourçain sur Sioule.