Stationswoning la Gare

Stationswoning “la gare” is te huur inclusief onze boerderijdieren
Let op, onze stationswoning La gare is reeds volgeboekt deze zomer, maar nog wel beschikbaar in de herfstvakantie van 14-29 oktober.

Stationswoning La Gare
Stationswoning La Gare

Dit stationnetje is gebouwd rond 1880 en staat in een heuvelachtig landschap zonder directe buren en heeft een parkachtige tuin van ruim 9000 vierkante meter met een prachtig uitzicht over de weilanden. Het huis is volledig ingericht op slechts 7 minuten van het dorp Montmarault en 20 minuten van Château la Perche.
Het stationnetje heeft een ruime keuken met vaatwasser en groot fornuis, eetkamer met “loket” en openslaande tuindeuren naar het terras, woonkamer met satelliet-tv en Wi-Fi internet.

Het station kent geen directe buren, maar heeft wel een paar bewoners: Loes de Poes woont ook op het station en in de wei staan Bertje en Bokje, onze schapen. Het huis is geheel vrijstaand en omgeven door weilanden en bossen, maar nog steeds niet ver uit de buurt van alle faciliteiten: supermarkt, 3 bakkers, slager, apotheek, VVV-kantoor, dokter, tandarts enzovoort.


Indeling van het station: ruime keuken met inbouwapparatuur, grote oven, magentron, koelkast, vaatwasser en vriezer. Woonkamer, aparte bijkeuken, ruime badkamer met douche, apart toilet en 3 slaapkamers op de eerste etage. Twee grote slaapkamers met bedden van 180×200 cm 160×200 cm en een derde slaapkamer (deze ligt achter slaapkamer 2) 2 x een 1 persoonsbed.

Meer foto’s kunt u vinden via deze link in ons fotoalbum.De woning is in het hoogseizoen enkel per 2 weken te huur.

Het stationnetje is vol geboekt voor juli en augustus. 
De woning is nog beschikbaar in de herfstvakantie, week 42 of 43 voor 490 euro per week.