Stationswoning la Gare

Stationswoning “la gare” is te huur inclusief onze boerderijdieren
Let op, onze rustig gelegen stationswoning <La gare> ligt in midden Frankrijk en is  vanaf zondag 13 augustus nog beschikbaar deze zomer. Meer foto’s kunt u vinden via deze link in ons fotoalbum.

Stationswoning La Gare
Stationswoning La Gare

Dit stationnetje is gebouwd rond 1880 en staat in een heuvelachtig landschap zonder directe buren en heeft een parkachtige tuin van ruim 9000 vierkante meter met een prachtig uitzicht over de weilanden. Het huis is volledig ingericht op slechts 7 minuten van het dorp Montmarault en 20 minuten van Château la Perche.

De woning is op dit moment nog beschikbaar vanaf zondag 13 augustus voor 700 euro per week
en in de herfstvakantie, week 42 of 43 voor 490 euro per week.

Reservering:
De reservering is definitief na ontvangst van de bevestiging en een aanbetaling van 50% van het totale huurbedrag binnen 7 dagen. Annulering is alleen schriftelijk mogelijk tot 6 weken voor de huurdatum, u ontvangt dan 25% van het betaalde reserveringsgeld retour. Voor het totale verhuurbedrag dient u zelf een annulerings- en reisverzekering bij uw verzekeringsmaatschappij af te sluiten.

Op ons stationnetje wonen 2 schapen en 2 poezen.

Het stationnetje heeft een ruime keuken met vaatwasser en groot fornuis, eetkamer met “loket” en openslaande tuindeuren naar het terras, woonkamer met satelliet-tv en Wi-Fi internet.

Het station kent geen directe buren, maar heeft wel een paar bewoners: Loes de Poes woont ook op het station en in de wei staan Bertje en Bokje, onze schapen. Het huis is geheel vrijstaand en omgeven door weilanden en bossen, maar nog steeds niet ver uit de buurt van alle faciliteiten: supermarkt, 3 bakkers, slager, apotheek, VVV-kantoor, dokter, tandarts enzovoort.

Het station staat midden tussen de weilanden en graanvelden, in het veld zonder buren tussen de dorpen Blomard en St Marcel en Murat.  Je kunt hier eindeloos fietsten en wandelen en genieten van de rust en ruimte in het groene hart van Frankrijk.

Indeling van het station: ruime keuken met inbouwapparatuur, grote oven, magentron, koelkast, vaatwasser en vriezer. Woonkamer, aparte bijkeuken, ruime badkamer met douche, apart toilet en 3 slaapkamers op de eerste etage. Twee grote slaapkamers met bedden van 180×200 cm 160×200 cm en een derde slaapkamer (deze ligt achter slaapkamer 2) 2 x een 1 persoonsbed.