Fiets en wandelroutes

Neem uw fiets of wandelschoenen mee op vakantie naar Midden Frankrijk en ontdek de mooie streek rond Château la Perche. We hebben vele fiets en wandelroutes verzameld voor beginners tot en met gevorderden. Niet alleen voor de sport- of racefietsers maar ook voor de mountainbiker is er veel keus.

In deze folder staan alvast 20 fietsroutes die u hier kunt downloaden via een  klik op de foto.

De stad Montluçon is ook zeker een bezoekje waard zonder fiets. Montluçon heeft een oud Middeleeuws centrum met in het midden het kasteel van de Hertogen van de Bourbon. Wilt u meer lezen weten over Montluçon en zijn omgeving, neem dan een kijkje in de gids daarin kunt u lezen wat er te zien en ontdekken valt. In de gids staat ook een mooie stadswandeling door het oude centrum.

TIP: Parkeer uw auto bij de VVV van Néris les Bains en fiets of wandel via de oude spoorbrug naar de stad Montluçon (8 km). Een prachtige routes zonder autoverkeer.


Via de oude spoorbrug van Neris les Bains kun je naar Montluçon wandelen of fietsen. Tot aan het kasteel van Des Ducs de Bourbon is dat 8 km heen en 8 km terug.


Wilt u liever een fiets huren tijdens uw vakantie? bij ons om de hoek kunt u in Louroux de Bouble terecht voor een goede tour, mountainbike of elektrische fiets.

velo-a-la-campagneHuur eenvoudig een fiets bij ons om de hoek via un Vélo à la Campagne.

Op zoek naar wandelroutes?  download hier de Auvergne Rando app voor android, hiermee kun je van te voren al vele wandelroutes bekijken en downloaden.

Maar ook via deze wandelgids kunt u door de vele wandelroutes van de Auvergne heen bladeren.

Liever onthaasten?  lekker lezen en wat luieren of een dagje kuren in Néris les Bains, wij geven u graag tips. Zo kun je op nog geen 20 min van Château la Perche de Wellness bezoeken van Spa les Nériades