September korting

Krijgt u ook weer zin in een vakantie naar Frankrijk en bent u geen type voor de Costa of Côte d’Azur? Dan is de Auvergne een nieuwe ontdekking. Kom en geniet van een streek die bekend is om zijn kazen, vulkanen en rivieren!

*Kortingsaktie is geldig bij een boeking van minimaal 5 nachten

De maand juni en september is een heerlijke maand voor een bezoek aan de Auvergne. Naast de gezellige weekmarkten vol met lekkere regionale produkten kun je hier de meest mooie wandelingen maken. Het weer is dan niet te heet en niet te koud. De Auvergne heeft een landklimaat met warme zomers en koude korte winters. De Herfst is zeer spectaculair en en het kan tot ver in oktober boven de 20 graden blijven.
Viaduc les Fades regio CombraillesDe streek Pays des Combrailles vanuit de lucht. Hier zie je de oude spoorbrug van viaduc les Fades boven de Gorges de la Sioule. Het is nog steeds de hoogste spoorbrug van Europa.

We willen u graag de Auvergne laten zien, de natuurschoonheid en dat doen we dat met een extra 10% korting*  op onze B&B kamers, Camping en vakantiehuizen! 
Boek hier “Natuur” villa Montingeat

Boek hier uw Campingplaats

Boek hier uw B&B overnachting
Boek hier la Maison du Gardien
Boek hier ‘Stationnetje’ la gare