Vakantie in midden Frankrijk

Welkom op B&B landgoed Château la Perche, een bijzonder vakantieadres in midden Frankrijk. La Perche is ontstaan rond het jaartal 1870 en bestaat uit een landhuis met 17 hectaren bos en weiden, een dienstwoning en een koetshuis met kleine natuurcamping verscholen in het groene hart van Frankrijk, in de streek Pays des Combrailles.

Logeer in één van onze gezellige
Chambre d’hôtes kamers
of neem uw eigen kampeerspullen mee
en verblijf op onze kleine sfeervolle natuurcamping met 6 ruime kampeerplaatsen.

Naast onze B&B kamers en natuur camping zijn er ook 3 natuur vakantiehuisjes beschikbaar

Bekijk onze Boswoning  * Stationswoning  en natuur vakantie villa met zwembad
Boek direct bij ons
via mail info@opnaarfrankrijk.nl
Telefoon of whatsapp T +33 687898404

Ons Landgoed ligt in de Auvergne-Rhône Alpes goed verscholen in het bos, op nog geen 20 minuten van de autosnelweg A71. Bij ons kunt u genieten van een ontspannen overnachting op doorreis of boek een extra lange vakantie om heerlijk te onthaasten en ondertussen deze mooie afwisselende streek te komen bewonderen.

Het domein van Château la Perche ligt ten noorden van Clermont Ferrand, boven het uitgedoofde vulkaangebergte van het centraal massief in de regio Pays des Combrailles. De Puy de Dôme is 1465m hoog en ligt in het midden van de vulkaanketen.

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden? Kom eens langs, en maak een tussenstop in de Auvergne en neem de tijd om te onthaasten voor één of meerdere dagen of gewoon een XXL vakantie.

Ook families zijn bij ons van harte welkom en voor de kinderen hebben we een groot speelveld voor de deur liggen met een eigen bos. In ons park scharrelen kippen, kalkoenen en pauwen vrij rond. Op het weiland staan verder onze suffolk schapen met lammeren.


Boek direct uw kamer, kampeerplaats of vakantiewoning voordelig direct bij ons online.

B&B Kamer Sequoia (2p)
B&B Kamer Framboise (2/5p)
B&B Voordeel familie kamers (5/6p)
Boek uw Kampeerplaats
Vakantiewoning station La Gare (2-5p)
Natuur villa met privé zwembad (2-6p)
Boswoning La Maison du Gardien (2-6p)

Chambre d'hôtes dans le Puy-de-Dôme