Kamers met ontbijt & natuurcamping op kasteel landgoed

Welkom op B&B kasteel landgoed Château de la Perche. Een pittoresk landgoed uit 1870. Goed verscholen in ’t groene hart van de Auvergne.  Geniet van de rust, de stilte en de bos geluiden, gelegen op een idylische open plek in ’t bos.

We zijn nu voorlopig even gesloten,
maar volgend jaar bent u weer van harte welkom.
Chambres B&B Centre France Auvergne

Op slechts 15 min van de autoroute A71 (afslag 11 richting Montmarault – Saint Eloy les Mines) gelegen tussen de steden Montluçon & Clermont Ferrand Een prachtig vergeten stukje Frankrijk!

Kom gerust een keer logeren of kamperen in het groente hart, in de streek Pays des Combrailles! en Boek direct via Tel/sms/whatsapp +33687898404 (Engels, Nederlands, Frans gesproken)

Stopover in middle FranceWe bieden plaats aan 14 personen in onze  Chambres d’Hôtes kamers of boek direct één van onze natuur vakantie woningen maar kom ook gerust kamperen met eigen tent of kleine caravan op onze natuurcamping met 6 ruime kampeerplaatsen.


Familiekamers met ontbijt in FrankrijkLa Perche is een heerlijke plek om tot rust te komen, behalve voor huisdieren deze kunnen we helaas niet toelaten omdat we zelf vele (boerderij) dieren rond het huis hebben loslopen. 

Precies 370 km onder Parijs ligt deze prachtige groene streek bekend om zijn uitgedoofde vulkanen, de Puy de Dôme, heerlijke kazen, witte charolais koeien, spa & wellness en de rivier de Gorges de la Sioule. De AUVERGNE is groen met bossen, veel water, en een waar wandelparadijs.La Perche is ons eigen privé domein en ligt midden in de bossen. 55 km noordelijk van de hoofdstad Clermont Ferrand en 25 km zuidelijk van de stad Montluçon met uitzicht op het uitgedoofde vulkaan gebergte van het centraal massief met de Puy de Dôme, de grootste vulkaan (1465m).

Binnen 5 minuten van La Perche ligt een prachtig zwemmeer met zandstrandjes.

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden? Kom eens langs, en maak een tussenstop in de Auvergne en neem de tijd om te onthaasten voor één of meerdere dagen of gewoon een XXL vakantie.

Onze natuur camping heeft 6 ruime plaasten van ieder 100m2 en er zijn 2 warme douches en 2 toiletten beschikbaar.

Naast onze B&B kamers verhuren wij onze dienstwoning la Maison du Gardien

Boshuis :”la Maison du Gardien” is te huur van 1 juli tot 1 september.

Vakantie villa Montingeat met eigen privé zwembad geschikt voor 2 tot 6 personen en te huur van Juni tot Oktober. 

U vindt ons ook op Vakantiehuis Frankrijk. Dé website voor uw vakantie in Frankrijk.