Chateau la Perche ligt in het groene hart van Midden Frankrijk

Welkom op het domein van Château de la Perche, een nostalgisch landgoed uit 1870. Geniet in de zomermaanden hier vooral van de rust, de stilte en de vogelgeluiden. Gelegen op een sprookjesachtige plek in een eigen bos van 17 hectaren.

We zijn weer geopend in het hoogseizoen vanaf 15 juni 2019
Kom gerust een keer bij ons logeren op basis van Bed & Breakfast of kamperen met tent of caravan op onze natuurcamping. Vooraf even reserveren is nodig via tel/sms/whatsapp +33687898404 (Engels, Nederlands en Frans gesproken).
Chambres B&B Centre France Auvergne

Op slechts 15 min van de autoroute A71 naar het zuiden (afslag 11 richting Montmarault, vervolgens richting Saint Eloy les Mines) Tussen de steden Montluçon & Clermont Ferrand. Een romantisch en uniek stukje Frankrijk.Stopover in middle FranceWe bieden plaats aan maximaal 15 personen in onze Chambres d’Hôtes maar u kunt ook een vakantie boeken in één van onze eigen natuur vakantie woningen

Slapen inclusief uitgebreid ontbijt à 35 euro per persoon
Familiekamers met ontbijt in Frankrijk
Of kom avontuurlijk kamperenKasteel landgoed La Perche ligt midden in het bos op een open plek.Naast onze B&B kamers verhuren wij onze eigen dienstwoning van het kasteel Boswoning la Maison du Gardien, een cottage voor 2 tot 6 personen

Boshuis “la Maison du Gardien” is te huur van 1 juli tot 1 september

Op enkele kilometers van ons landgoed ligt een prachtige vrijstaande natuur vakantie villa met eigen privé zwembad.

Vakantiewoning Montingeat is geschikt voor 2 tot 5/6 personen en te huur van 1 Juni tot 1 Oktober

Bent u ondertussen een beetje nieuwsgierig geworden? Maak een tussenstop in de Auvergne of neem de tijd om te komen onthaasten voor één of meerdere dagen of boek een XXL rustige en groene vakantie.

Binnen 5 minuten van La Perche ligt een prachtig zwemmeer met zandstrandjes.

U vindt ons ook op Vakantiehuis Frankrijk.
Dé website voor uw vakantie in Frankrijk.