Voor een rustige vakantie in midden Frankrijk

Bonjour & Bienvenue bij B&B Château la Perche gelegen in de Auvergne
Stopover in middle France
Welkom op ons landgoed van Château de la Perche, een bijzonder mooi domein, goed verscholen in het groene hart van de Auvergne en op slechts 20 km van de Peage A71. De Auvergne ligt 370 km onder Parijs en is bekend om zijn uitgedoofde vulkanen, heerlijke kazen, witte Charolais koeien, spa & wellness en de rivier de Gorges de la Sioule.  De AUVERGNE is een groene streek met veel water, een waar wandelparadijs voor de rust en natuurliefhebber.
Logeer in één van onze gezellige Chambre d’hôtes kamers of boek direct een van onze rustig gelegen natuur vakantiewoningen of kom kamperen is mogelijk op onze op onze kleine sfeervolle natuurcamping met 6 ruime kampeerplaatsen.

Naast onze B&B kamers en natuur camping zijn er ook 3 natuur vakantie huisjes:Boswoning La Maison du Gardien is geschikt voor 2-7 personen en staat aan het begin van het landgoed. Deze woning is te huur van Juni tot Oktober.


Stationswoning La Gare is vrijstaand en geschikt voor 2 tot 5 personen en ligt aan een doodlopend pad tussen de landerijen bij het dorpje Blomard.
Vakantie villa Montingeat ligt even verder op bij het dorpje Montaigut op 5 min afstand van La Perche en heeft een eigen privé zwembad en is geschiktt voor 4 tot 6 personen.

Château la Perche ligt ten noorden van Clermont Ferrand, boven het uitgedoofde vulkaangebergte van het centraal massief in de regio Pays des Combrailles. De Puy de Dôme is de grootste vulkaan van 1465m hoog.

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden? Kom eens langs, en maak een tussenstop in de Auvergne en neem de tijd om te onthaasten voor één of meerdere dagen of gewoon een XXL vakantie.

Ook families zijn bij ons van harte welkom en voor de kinderen hebben we een groot speelveld voor de deur liggen met een eigen bos. In ons park scharrelen kippen, kalkoenen en pauwen vrij rond. Op het weiland staan verder onze suffolk schapen met lammeren.

Onze Chambre d’Hôte is geschikt voor alle leeftijden, ook voor doorreizigers hebben we 2 familiekamers beschikbaar.

Familiekamers met ontbijt in Frankrijk

De camping heeft 6 ruime plaasten van ieder 100m2 en er zijn 2 warme douches en 2 toiletten beschikbaar.

Boek direct bij ons online via WhatsApp Mail of per Telefoon, bellen gaat sneller!

Chambre d'hôtes dans le Puy-de-Dôme